Mining Express SCAM ! - Opinie Oszuści
Cytat z Gość data 9 lutego, 2019, 9:09 pmBardzo mi się podoba jakie robicie publikacje na temat portali, które naciągają wyłącznie dla inwestycji i budowania kolejnych poziomów piramid finansowych. Po tym jak opublikowaliście artykuł o Omega Best to pomogliście mi zaoszczędzić na inwestowaniu. Niestety jest bardzo dużo naciągaczy na takie piramidy na youtube i należy być ostrożnym.
Mining Express opinie naciągaczy
Mining Express to kolejny pseudobiznes oparty o takie same metody jak każdy inny biznes mlm. Niestety trafiłem na ten biznes w listopadzie przez jakiegoś naciągacza z YT i zainwestowałem. Dopiero po jakimś czasie zacząłem szukać opinii. Od poprzedniej wtopy jestem bardzo ostrożny na jakiekolwiek inwestycje.
Chciałbym abyście również przygotowali obszerny artykuł o Mining Express, który sprawi że zostanie nagłośniony a właściciele zapłacą konkretne kary.
Bardzo mi się podoba jakie robicie publikacje na temat portali, które naciągają wyłącznie dla inwestycji i budowania kolejnych poziomów piramid finansowych. Po tym jak opublikowaliście artykuł o Omega Best to pomogliście mi zaoszczędzić na inwestowaniu. Niestety jest bardzo dużo naciągaczy na takie piramidy na youtube i należy być ostrożnym.
Mining Express opinie naciągaczy
Mining Express to kolejny pseudobiznes oparty o takie same metody jak każdy inny biznes mlm. Niestety trafiłem na ten biznes w listopadzie przez jakiegoś naciągacza z YT i zainwestowałem. Dopiero po jakimś czasie zacząłem szukać opinii. Od poprzedniej wtopy jestem bardzo ostrożny na jakiekolwiek inwestycje.
Chciałbym abyście również przygotowali obszerny artykuł o Mining Express, który sprawi że zostanie nagłośniony a właściciele zapłacą konkretne kary.
Cytat z Gość data 9 kwietnia, 2019, 6:40 pmCześć,
mam pytanie, dlaczego sądzisz że kopalnia "Mining Express" to oszustwo?
Pytam, ponieważ chciałbym zainwestować w jakąś kopalnie, tak żeby wydobywać krypto.
Ta firma wydawał mi się w miarę uczciwa, ponieważ widziałem nagranie, na którym widać budynek a w nim regały z koparkami.
Jeśli nie ta to jaką uczciwą kopalnie polecasz, w którą warto zainwestować, bo ja już sam nie wiem, w internecie 99% firm to piramidy.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Maciej
Cześć,
mam pytanie, dlaczego sądzisz że kopalnia "Mining Express" to oszustwo?
Pytam, ponieważ chciałbym zainwestować w jakąś kopalnie, tak żeby wydobywać krypto.
Ta firma wydawał mi się w miarę uczciwa, ponieważ widziałem nagranie, na którym widać budynek a w nim regały z koparkami.
Jeśli nie ta to jaką uczciwą kopalnie polecasz, w którą warto zainwestować, bo ja już sam nie wiem, w internecie 99% firm to piramidy.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Maciej
Cytat z Gość data 1 maja, 2019, 7:08 amwitajcie. jestem nowy :). Jeśli pomyliłem dział prosze o zmiane.
witajcie. jestem nowy :). Jeśli pomyliłem dział prosze o zmiane.
Cytat z Gość data 26 września, 2020, 4:57 pmJestem od początku projektu zainwestowałem 1 BTC rozłożyłem to na 10 kont i kopie cały czas i cały czas wypłacam hajs tak że ni rozumiem kolego twojego gadania że to oszustwo skoro tutaj wszystko działa jak należy w porównaniu do innych kopalni tutaj masz licencję bezterminowa kopie co tak długo aż nie ukopie 200% zysku a inne już dawno poupadały lub była licencja terminową na rok np
Tak że ni zgadzam się z twoim gadaniem bo to kłamstwo na Kopalnia stoi można jechac i n wlasn oczy zobaczyć co się dzieje ! !
Jestem od początku projektu zainwestowałem 1 BTC rozłożyłem to na 10 kont i kopie cały czas i cały czas wypłacam hajs tak że ni rozumiem kolego twojego gadania że to oszustwo skoro tutaj wszystko działa jak należy w porównaniu do innych kopalni tutaj masz licencję bezterminowa kopie co tak długo aż nie ukopie 200% zysku a inne już dawno poupadały lub była licencja terminową na rok np
Tak że ni zgadzam się z twoim gadaniem bo to kłamstwo na Kopalnia stoi można jechac i n wlasn oczy zobaczyć co się dzieje ! !
Cytat z Gość data 1 listopada, 2020, 1:23 pmNo chcaiałbym to zobaczyć. Ja też w to zainwestowałem. Na początku płacili w BTC później w ETH a teraz w jakimś EEX niewymienialnym na nic. Scam jak nic a pieniądze nie do odzyskania.
No chcaiałbym to zobaczyć. Ja też w to zainwestowałem. Na początku płacili w BTC później w ETH a teraz w jakimś EEX niewymienialnym na nic. Scam jak nic a pieniądze nie do odzyskania.
Cytat z Gość data 6 grudnia, 2020, 10:12 amMylisz się.
EEX Coin jest wymienialny na Giełdzie Coinsbit.
Firma Mining Express kopie kryptowaluty które są najbardziej opłacalne w tym momencie.
Każdy może jechać do kopalni i wszystko zobaczyć na własne oczy.
Mylisz się.
EEX Coin jest wymienialny na Giełdzie Coinsbit.
Firma Mining Express kopie kryptowaluty które są najbardziej opłacalne w tym momencie.
Każdy może jechać do kopalni i wszystko zobaczyć na własne oczy.
Cytat z Gość data 11 grudnia, 2020, 9:29 amTez ostatnio wypłaciłem na Coinsbit, a po sprzedaży w Bitcoin ba BitBay, także nie rozumiem głupich wpisów że to piramida. Chyba konkurencji się nie podoba że Mining Express działa 😉
Tez ostatnio wypłaciłem na Coinsbit, a po sprzedaży w Bitcoin ba BitBay, także nie rozumiem głupich wpisów że to piramida. Chyba konkurencji się nie podoba że Mining Express działa 😉
Cytat z Gość data 14 grudnia, 2020, 12:09 pmJa od tygodnia próbuję zrobić wypłatę i nic...
kasa w błoto a support nie odpowiada.
Ja od tygodnia próbuję zrobić wypłatę i nic...
kasa w błoto a support nie odpowiada.
Cytat z Gość data 16 grudnia, 2020, 11:09 pmWitam mam problem z wypłata pomógł by ktoś proszę o maila [email protected]
Witam mam problem z wypłata pomógł by ktoś proszę o maila [email protected]
Cytat z Gość data 30 grudnia, 2020, 10:16 amczy ktos jest w stanie pomoc wyplacic EEX z mining na coinbit? prosze o wiadomosc na messenger Kamil Kamyk Darosz
czy ktos jest w stanie pomoc wyplacic EEX z mining na coinbit? prosze o wiadomosc na messenger Kamil Kamyk Darosz
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.