Jaka prognoza dla NEO na rok 2019?
Cytat z Gość data 21 stycznia, 2019, 9:20 pmCzy wiecie coś więcej jak sytuacja z projektem NEO ? Co obecnie się dzieje i jakie są szanse że w 2019 pójdzie cena do góry? Nie ma co ukrywać ale rok temu sporo zainwestowałem w ten projekt i zastanawiam się czy jeszcze wystrzeli czy powoli już koniec ?
Jak jest prognoza NEO na rok 2019?
Jeżeli macie troche wiedzy do podzielenia się dajcie znać ewentualnie podrzucie jakieś ciekawy linki.
Pozdro
Czy wiecie coś więcej jak sytuacja z projektem NEO ? Co obecnie się dzieje i jakie są szanse że w 2019 pójdzie cena do góry? Nie ma co ukrywać ale rok temu sporo zainwestowałem w ten projekt i zastanawiam się czy jeszcze wystrzeli czy powoli już koniec ?
Jak jest prognoza NEO na rok 2019?
Jeżeli macie troche wiedzy do podzielenia się dajcie znać ewentualnie podrzucie jakieś ciekawy linki.
Pozdro
Cytat z Gość data 11 lutego, 2019, 11:16 amW ciągu ostatnich dni, waluty lekko do góry jednak ta cena będzie się pewnie utrzymywać przez jakiś czas dość długi.
NEO jest 16 walutą pod względem kapitalizacji, a oznacza to ,że jest poza TOP15 po tym względem i cały czas goni czołówkę. Kurs według mnie +/- 1%
W ciągu ostatnich dni, waluty lekko do góry jednak ta cena będzie się pewnie utrzymywać przez jakiś czas dość długi.
NEO jest 16 walutą pod względem kapitalizacji, a oznacza to ,że jest poza TOP15 po tym względem i cały czas goni czołówkę. Kurs według mnie +/- 1%
Cytat z Gość data 15 lutego, 2019, 6:46 amPójdzie do góry jak bitcoin się obudzi i zacznie zdecydowanie odbijać się do góry. Obecnie będzie stał stabilnie projekt i czekał.
Pójdzie do góry jak bitcoin się obudzi i zacznie zdecydowanie odbijać się do góry. Obecnie będzie stał stabilnie projekt i czekał.
Cytat z Gość data 19 września, 2020, 4:55 amPrzy odrobinie wistru moze dojść jak dash do 80$ potem spadnie. I pokaze się nastepny altcoin ktury finansowo podtrzyma kurs wysoki btc .jak juz przejrzycie na oczki to btc wruci na 3100.i znowu przyjdą nastepni naiwni z kasa i znowu ja zgubia . Kilku niby zarobi dla reklamy zeby pokazac ze się udało. Przez 7 lat jestem na bittrex i juz probowałem nie jednej waluty wszystko kończyło się tym samym scenarjuszem. Leci do gory potem spada .zclas 250$ jeden do jednego btc dał monete miałem ich 20 moze wiecej tak jak mialem tak ich nie mam znikneły lol.narazie skaczylo z tymi sztuczkami .wzieli się za bankomaty Eth. I tez na pysk pujdzie neo to teraz nastepna ciekawe co wymysila .
bsv juz pozamiatane powoli
Przy odrobinie wistru moze dojść jak dash do 80$ potem spadnie. I pokaze się nastepny altcoin ktury finansowo podtrzyma kurs wysoki btc .jak juz przejrzycie na oczki to btc wruci na 3100.i znowu przyjdą nastepni naiwni z kasa i znowu ja zgubia . Kilku niby zarobi dla reklamy zeby pokazac ze się udało. Przez 7 lat jestem na bittrex i juz probowałem nie jednej waluty wszystko kończyło się tym samym scenarjuszem. Leci do gory potem spada .zclas 250$ jeden do jednego btc dał monete miałem ich 20 moze wiecej tak jak mialem tak ich nie mam znikneły lol.narazie skaczylo z tymi sztuczkami .wzieli się za bankomaty Eth. I tez na pysk pujdzie neo to teraz nastepna ciekawe co wymysila .
bsv juz pozamiatane powoli
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.