fbpx
Połącz się z nami

Cześć, czego szukasz?

Forum

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Zcash Prognozy na 2019 - 2020 - 2019 kurs

W ostatnich dniach bardzo duży ruch na kursie kryptowaluty Zcash. Nawet otrzymałem powiadomienia z platform inwestycyjnych że obecnie warto wejść i zainwestować w kryptowalutę Zcash bo ma bardzo duży potencjał i będzie można dobrze zarobić. Szukam informacji o tym projekcie i dlaczego mialby isc kurs znacznie do gory ale nic konkretnego nie moge wyczytać dlatego pytanie do was.

Jakie prognozy dla kryptowaluty Zcash na lata 2019 - 2020 - 2019?

Wszedł już ktoś z was w ten projekt na dłużej czy tylko gracie na szybkie inwestycje i zyski nie zwracając uwagi na rozwój długofalowy? Jakie macie  przepuszczenia związane właśnie z tym projektem?

Można śmiało inwestować, ale należy uzbroić się w cierpliwość. Rozkręca się to dość powoli ale są duże szanse na zysk za rok już nawet.

Zainwestowalem w zcash okolo roku temu kiedy kosztowal 50 dolarow. W miedzy czasie nastapil bardzo duzy wzrost i moglem sprzedac go z ponad dwukrotnym zyskiem. Niestety ta mozliwosc mnie ominela, pooniewaz czekalem na jeszcze wieksze wzrosty podczas tej hossy.

Zaraz po tych wzrostach nastapil dosyc gwaltowny spadek, cale szczescie ze zachowalem zimna krew i nie sprzedalem swoich kryptowalut w tym momencie. Aktualnie cena zcoina jest dokladnie taka sama za jaka zakupilem pierwsze monety. Nie zarobilem, nie stracilem, jednak zamrozilem swoj kapital. Poczekam jeszcze tydzien, jezeli nie uda mi sie zarobic minimum 10 procent, sprzedaje zcash gdyz mam wrazenie, ze moze nadejsc kryzys zwiazany z koronawirusem na swiecie.

W dlugim terminie uwazam, ze zcash moze przyniesc dosyc dobry zwrot inwestycji, jezeli  kupisz go dzisiaj, jednak dluzszy okres to wedlug mnie minium 2 lata, tak wiec rok 2022.

Pozdrawiam. Wladyslaw Bajor.

Prognoza Zcash na rok 2021 jest bardzo obiecująca. Wchodzimy mocno w rok 2021 ale może bujać! Obserwujecie obecny kurs Zcash na https://kryptowaluty.expert/currencies/zcash/

Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Najnowsze

Aktualne tematy na forum

Beinsports.com/us/activate
Why Do You Need Business Law Assi …
Walmart

Inwestowanie wsparcie

Inwestowanie

Fundusze inwestycyjne oparte na Bitcoinie  odnotowały w ubiegłym tygodniu odpływ 423 mln USD. Oznacza to największy tygodniowy odpływ „z dużym marginesem” – tak wynika...

Giełda

Zainteresowanie parami YoBit Farming jest ogromne, o czym świadczy całkowity kapitał, który zmienia się wraz z kolejnymi transakcjami. Jednym z kluczowych elementów ekosystemu zdecentralizowanego finansowania...

Ciekawostki

Polscy sportowcy i kryptowaluty coraz częściej pojawiają się obok siebie. Przedstawiciele sportowych drużyn coraz częściej decydują się na inwestowanie w cyfrowy rynek. Podobny trend...

Inwestowanie

Top 5 kryptowalut, w które warto inwestować Nawet pomimo tego, że Internet dziś dostępny jest w każdym domu, a prawie każdy mieszkaniec krajów rozwiniętych...

Inwestowanie

Antony Di Iorio – założyciel Ethereum – porzuca kryptowaluty. Skąd wzięła się tak radykalna decyzja? Di Iorio twierdzi, że jego wybór wynika z potrzeb...

Inwestowanie

Gemini największą giełdą kryptowalut? Tak twierdzi jeden z jej założycieli – Cameron Winklevoss. Jego zdaniem przedsiębiorstwo dąży do tego, by stać się numerem jeden...