Wanchain prognozy na 2019, 2020, 2021 kurs
Cytat z Gość data 19 lutego, 2019, 8:27 amWanchain jest już w top 100 na coinpaprika i tak się zastanawiam czy ktoś z was interesuje się kryptowalutami, które są tak nisko w rankingach i inwestuje? Robie sobie różne analizy kryptowalut, które są nisko i obserwuje czy idą w górę. Wanchain obserwuje od dłuższego czasu i systematycznie wspina się w rankigu. Kurs obecnie również zdecydowanie poszedł do góry. Oczywiście bitcoin rośnie to również inne kryptowaluty idą w górę
Jakie prognozy dla Wanchain na 2019, 2020, 2021
Czy są sympatycy inwestowania w takie projekty jak Wanchain? Z chęcią podziele się swoimi obserwacjami i doświadczeniem w inwestowaniu w projekty, które znacznie mniej są popularne a również można na nich zarobić dość dobrze mają trafione informacje co dzieje się w danym projekcie.
Wanchain jest już w top 100 na coinpaprika i tak się zastanawiam czy ktoś z was interesuje się kryptowalutami, które są tak nisko w rankingach i inwestuje? Robie sobie różne analizy kryptowalut, które są nisko i obserwuje czy idą w górę. Wanchain obserwuje od dłuższego czasu i systematycznie wspina się w rankigu. Kurs obecnie również zdecydowanie poszedł do góry. Oczywiście bitcoin rośnie to również inne kryptowaluty idą w górę
Jakie prognozy dla Wanchain na 2019, 2020, 2021
Czy są sympatycy inwestowania w takie projekty jak Wanchain? Z chęcią podziele się swoimi obserwacjami i doświadczeniem w inwestowaniu w projekty, które znacznie mniej są popularne a również można na nich zarobić dość dobrze mają trafione informacje co dzieje się w danym projekcie.
Cytat z Gość data 26 marca, 2019, 9:41 amKryptowaluta jest bardzo stablina, jej cena się praktycznie nie zmienia, jednak wydaje mi się że można zarobić na nich ponieważ często ich cena leci po 10% do góry na kilka dni a potem spada do opytmalnego poziomu, także chyba dobra inwestycja jednak na więcej to trzeba poczekać parę lat.
Kryptowaluta jest bardzo stablina, jej cena się praktycznie nie zmienia, jednak wydaje mi się że można zarobić na nich ponieważ często ich cena leci po 10% do góry na kilka dni a potem spada do opytmalnego poziomu, także chyba dobra inwestycja jednak na więcej to trzeba poczekać parę lat.
Cytat z Gość data 24 lutego, 2020, 5:41 pmDość niestabilna... Osobiście nie widzę w tym zysku i moim zdaniem prognozy zapowiadają się niezbyt kolorowo.
Dość niestabilna... Osobiście nie widzę w tym zysku i moim zdaniem prognozy zapowiadają się niezbyt kolorowo.
Cytat z Gość data 24 lutego, 2020, 5:42 pmDość niestabilna... ja bym nie inwestował.
Dość niestabilna... ja bym nie inwestował.
Cytat z Gość data 3 marca, 2020, 3:51 amW tamtym roku kryptowaluta ta osiagala szczyty i kosztowala nawet ponad 8 dolarow. Szczerze mowiac patrzac na wykres wydaje mi sie, ze mozna by zainwestowac w nia jakies wolne srodki, poniewaz aktualnie jest w kompletnym dolku. Wystarczy zeby podskoczyla do 50 centow i mamy zarobek rzedu 100 procent zwrotu z inwestycji.
Nie jest to jednak pewna opcja i nie traktowalbym swoich slow jako porady inwestycyjnej. Inwestycja w ta monete to troche ryzyk fizyk i moze byc tak ze spadnie ona do zera. Kryptowaluta nie ma takze wedlug mnie zadnego praktycznego zastosowania, wiec nie za bardzo widze w niej szanse na jakiekolwiek duze wzrosty na wykresie.
POodsumowujac. Mozesz probowac kupic za niska cene, byc moze w przeciagu paru lat developerzy wprowadza jakies ciekawe innowacje i cena pojdzie do gory, jednak narazie sie na to nie zapowiada. Pozdrawiam
W tamtym roku kryptowaluta ta osiagala szczyty i kosztowala nawet ponad 8 dolarow. Szczerze mowiac patrzac na wykres wydaje mi sie, ze mozna by zainwestowac w nia jakies wolne srodki, poniewaz aktualnie jest w kompletnym dolku. Wystarczy zeby podskoczyla do 50 centow i mamy zarobek rzedu 100 procent zwrotu z inwestycji.
Nie jest to jednak pewna opcja i nie traktowalbym swoich slow jako porady inwestycyjnej. Inwestycja w ta monete to troche ryzyk fizyk i moze byc tak ze spadnie ona do zera. Kryptowaluta nie ma takze wedlug mnie zadnego praktycznego zastosowania, wiec nie za bardzo widze w niej szanse na jakiekolwiek duze wzrosty na wykresie.
POodsumowujac. Mozesz probowac kupic za niska cene, byc moze w przeciagu paru lat developerzy wprowadza jakies ciekawe innowacje i cena pojdzie do gory, jednak narazie sie na to nie zapowiada. Pozdrawiam
Cytat z Gość data 1 stycznia, 2021, 10:32 amPrognoza Wanchain na rok 2021 jest bardzo obiecująca. Wchodzimy mocno w rok 2021 ale może bujać! Obserwujecie obecny kurs Wanchain na https://kryptowaluty.expert/currencies/wanchain/
Prognoza Wanchain na rok 2021 jest bardzo obiecująca. Wchodzimy mocno w rok 2021 ale może bujać! Obserwujecie obecny kurs Wanchain na https://kryptowaluty.expert/currencies/wanchain/
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.