W jakie technologie warto inwestować ?
Cytat z Gość data 10 grudnia, 2018, 11:11 amChciałabym poruszyć temat inwestowania w nowe techonlogie. Od początku poprzedniego roku trend na nowe techonlogie bardzo się rozwija i wiem że bardzo wiele osób obecnie inwestuje w nowe projekty, które rozwijają się w tematyce blockchain.
Obecnie jest bardzo duży wysyp nowych zastosowań takich technologii i tak się zastaanawiam czym się sugerujecie inwestując 5000 10000 tyś złotych.
Każdy z projektów ma co prawda ciekawe rozwiązania marketingowe ale czy w praktyce również to będzie sprawdzać ?
Szukam pomysłu w jakie technologie warto inwestować ?
Jeżeli znajduje się na forum faktycznie jakiś specjalista i doradzca to poproszę o informacje. Posiadam kapitał ok 20.000 zł i z chęcią bym przeznaczył na projekty, które faktycznie znajdą rozwiązania w życiu codziennym za rok czy dwa lata.
Chciałabym poruszyć temat inwestowania w nowe techonlogie. Od początku poprzedniego roku trend na nowe techonlogie bardzo się rozwija i wiem że bardzo wiele osób obecnie inwestuje w nowe projekty, które rozwijają się w tematyce blockchain.
Obecnie jest bardzo duży wysyp nowych zastosowań takich technologii i tak się zastaanawiam czym się sugerujecie inwestując 5000 10000 tyś złotych.
Każdy z projektów ma co prawda ciekawe rozwiązania marketingowe ale czy w praktyce również to będzie sprawdzać ?
Szukam pomysłu w jakie technologie warto inwestować ?
Jeżeli znajduje się na forum faktycznie jakiś specjalista i doradzca to poproszę o informacje. Posiadam kapitał ok 20.000 zł i z chęcią bym przeznaczył na projekty, które faktycznie znajdą rozwiązania w życiu codziennym za rok czy dwa lata.
Cytat z Kryptowaluty.Expert data 10 grudnia, 2018, 3:28 pmCześć dzięki ze skorzystałeś z naszego forum. Obecnie na stronie prowadzimy wsparcie medialne dla jednego z projektów ICO, które może mieć realny wpływ na loterie i kasyna na całym świecie. Z tego co wiem już to w przedsprzedaży uzbierali odpowiedni budżet aby wystartować a teraz jest miejsce dla nas mniejszych udziałowców. Oferują wypłacanie dywidendy przeczytaj więcej o tym projekcie u nas https://kryptowaluty.expert/ico-gg-world-lottery-od-30-listopada-w-publicznej-sprzedazy/
Znajdziesz już u nas 4 publikacje na ich temat. Jeżeli masz więcej pytań to pisz śmiało jak tylko będę wstanie rozwiać Twoje wątpliwości to pomogę.
Pozdrawiam
Mateusz
Cześć dzięki ze skorzystałeś z naszego forum. Obecnie na stronie prowadzimy wsparcie medialne dla jednego z projektów ICO, które może mieć realny wpływ na loterie i kasyna na całym świecie. Z tego co wiem już to w przedsprzedaży uzbierali odpowiedni budżet aby wystartować a teraz jest miejsce dla nas mniejszych udziałowców. Oferują wypłacanie dywidendy przeczytaj więcej o tym projekcie u nas https://kryptowaluty.expert/ico-gg-world-lottery-od-30-listopada-w-publicznej-sprzedazy/
Znajdziesz już u nas 4 publikacje na ich temat. Jeżeli masz więcej pytań to pisz śmiało jak tylko będę wstanie rozwiać Twoje wątpliwości to pomogę.
Pozdrawiam
Mateusz
Cytat z Kryptowaluty.Expert data 7 lutego, 2019, 7:22 pmOstatnio pojawiło się u nas dużo informacji na temat nowych technologii z którymi warto się zapoznać i ewentualnie pomyśleć o inwestycji
Ostatnio pojawiło się u nas dużo informacji na temat nowych technologii z którymi warto się zapoznać i ewentualnie pomyśleć o inwestycji
Cytat z Gość data 21 lutego, 2019, 7:52 amJa zainwestowałem w Bowim a ich akcje rosną więc narazie jestem zadowolony
Ja zainwestowałem w Bowim a ich akcje rosną więc narazie jestem zadowolony
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.