W jakich sklepach internetowych zapłacisz Bitcoinem?
Cytat z Kryptowaluty.Expert data 8 grudnia, 2018, 8:50 amW tym miejscu chciałbym rozpocząć dyskusję na temat płatności w polskich sklepach internetowych. Bitcoin to cały czas jeden z najpopularniejszych środków płatności i najczęściej możemy spotkać w sklepach internetowych. Jeżeli trafiliście na sklep internetowy z możliwością płatności bitcoinem dajcie znać.
Jeżeli chcecie dodać sklep internetowy to należy odpowiedzieć na poniższe pytania w danym poście.
Branża sklepu internetowego ?
- Np. Motoryzacja
Opis sklepu internetowego
- 2-3 zdania na temat sklepu internetowego.
Czy jest możliwość płatności Bitcoinem ?
- Tak
Czy jest możliwość płatności inną kryptowalutą ?
- Wymienić inne możliwe kryptowaluty płatnicze
Adres sklepu internetowego.
- nazwasklepuinternetowego.pl
W tym miejscu chciałbym rozpocząć dyskusję na temat płatności w polskich sklepach internetowych. Bitcoin to cały czas jeden z najpopularniejszych środków płatności i najczęściej możemy spotkać w sklepach internetowych. Jeżeli trafiliście na sklep internetowy z możliwością płatności bitcoinem dajcie znać.
Jeżeli chcecie dodać sklep internetowy to należy odpowiedzieć na poniższe pytania w danym poście.
- Np. Motoryzacja
- 2-3 zdania na temat sklepu internetowego.
- Tak
- Wymienić inne możliwe kryptowaluty płatnicze
- nazwasklepuinternetowego.pl
Cytat z Gość data 9 grudnia, 2018, 10:45 amSuper temat się zapowiada trafiłem ostatnio na sklep w którym można płacić kryptowalutami.
- Branża sklepu internetowego ?
Gry komputerowe
- Opis sklepu internetowego
Sklep internetowy z możliwością kupienia gier komputerowych. Sklep posiada wiele możliwości płatniczych a jedną z nich jest możliwość płacenia bitcoinem. W stopce nie pokazują płatności dopiero zobaczymy w koszyku po zalogowaniu.
- Czy jest możliwość płatności Bitcoinem ?
Tak na 100 % jest możliwość płatności
- Czy jest możliwość płatności inną kryptowalutą ?
Nie ma możliwości płacenia inną kryptowalutą.
- Adres sklepu internetowego
Super temat się zapowiada trafiłem ostatnio na sklep w którym można płacić kryptowalutami.
- Branża sklepu internetowego ?
Gry komputerowe
- Opis sklepu internetowego
Sklep internetowy z możliwością kupienia gier komputerowych. Sklep posiada wiele możliwości płatniczych a jedną z nich jest możliwość płacenia bitcoinem. W stopce nie pokazują płatności dopiero zobaczymy w koszyku po zalogowaniu.
- Czy jest możliwość płatności Bitcoinem ?
Tak na 100 % jest możliwość płatności
- Czy jest możliwość płatności inną kryptowalutą ?
Nie ma możliwości płacenia inną kryptowalutą.
- Adres sklepu internetowego
Cytat z Gość data 10 lutego, 2019, 10:12 pmBranża sklepu internetowego ?
- Gry komputerowe, Counter-Strike.
- Jest to strona na której można doładowywać portfel poprzez BTC/ETH oraz można również wypłacać na swój portfel BTC/ETH gdy już osiągniemy jakiś profit.Wypłacalna od 1 USDCzy jest możliwość płatności Bitcoinem ?
- TakCzy jest możliwość płatności inną kryptowalutą ?
- Tak, ethereum
- hellcase.com
- Gry komputerowe, Counter-Strike.
- Jest to strona na której można doładowywać portfel poprzez BTC/ETH oraz można również wypłacać na swój portfel BTC/ETH gdy już osiągniemy jakiś profit.Wypłacalna od 1 USD
- Tak
- Tak, ethereum
- hellcase.com
Cytat z Gość data 24 listopada, 2020, 7:13 pmPolecam zakupy produktów CBD w sklepie https://www.bitcannabis.pl/ gdzie jest możliwość płatności Bitcoin i innymi krypto. POLECAM !
Polecam zakupy produktów CBD w sklepie https://www.bitcannabis.pl/ gdzie jest możliwość płatności Bitcoin i innymi krypto. POLECAM !
Cytat z Gość data 4 lutego, 2021, 6:39 pmJeśli ktoś z was się waha, to ja mogę polecić jak wygląda to na bitbay. Bitbay opinie to idealne rozwiązanie dla każdego - można znaleźć wszystkie informacje.
Jeśli ktoś z was się waha, to ja mogę polecić jak wygląda to na bitbay. Bitbay opinie to idealne rozwiązanie dla każdego - można znaleźć wszystkie informacje.
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.