Ripple prognozy na 2020, 2021, 2022 Kurs
Cytat z Gość data 22 lutego, 2020, 8:41 pmSzukam jakiś ciekawostek i plotek na temat Ripple. Myślę że jednym miejscu dobrze budować jakiś temat, gdzie inwestorzy Ripple będą mieli miejsce do dzielenia się newsami. Prognozy na rok 2020 dla Ripple jakie są według was? Czy jest szansa że można zaliczyć w tym roku jakiś wzrost? Dla mnie rok 2019 w kryptowalutach był bardzo niemrawy początek roku 2020 coś się ruszyło ale od połowy lutego 2020 znowu mam wrażenie że jakiś marazm i nic specjalnego się nie dzieje.
Jakie obstawiacie prognozy dla kolejne lata dla Ripple?
Szukam jakiś ciekawostek i plotek na temat Ripple. Myślę że jednym miejscu dobrze budować jakiś temat, gdzie inwestorzy Ripple będą mieli miejsce do dzielenia się newsami. Prognozy na rok 2020 dla Ripple jakie są według was? Czy jest szansa że można zaliczyć w tym roku jakiś wzrost? Dla mnie rok 2019 w kryptowalutach był bardzo niemrawy początek roku 2020 coś się ruszyło ale od połowy lutego 2020 znowu mam wrażenie że jakiś marazm i nic specjalnego się nie dzieje.
Jakie obstawiacie prognozy dla kolejne lata dla Ripple?
Cytat z Gość data 24 lutego, 2020, 2:40 pmLiczę na to, że w momencie gdy BTC osiągnę swój pułap i inne kryptowaluty pójdą za nim. A gdy w przyszłości skończy się zainteresowanie BTC, bo ceny będą po prostu kosmiczne warto będzie zwrócić uwagę i podjąć działania na czymś innym np XRP. Myśle że warto się uzbroić w dużą cierpliwość.
Liczę na to, że w momencie gdy BTC osiągnę swój pułap i inne kryptowaluty pójdą za nim. A gdy w przyszłości skończy się zainteresowanie BTC, bo ceny będą po prostu kosmiczne warto będzie zwrócić uwagę i podjąć działania na czymś innym np XRP. Myśle że warto się uzbroić w dużą cierpliwość.
Cytat z Gość data 5 marca, 2020, 6:58 amWitam. Ja osobiscie nie widze zadnych perspektyw jezeli chodzi o kryptowalute Ripple. Wedlug mnie cala idea kryptowalut opiera sie o to, ze sa one zdecentralizowane i kompletnie niezalezne od bankow. Kryptowaluta Ripple ma poniekad powiazanie z bankowoscia, przez co wydaje mi sie byc malo anonimowa, a to jest glownym atutem dobrej kryptowaluty, ktora posiada dobre perspektywy na przyszly zarobek.
Mimo tego kryptowaluta Ripple patrzac na wykres czesto ma dosyc spore wahania cenowe na przestrzeni dnia lub tygodnia, dlatego jak dla mnie inwestycja nadaje sie tylko na krotki termin - kup dzisiaj, jutro sprzedaj.
Jednak pomimo tego kilka rzeczy przemawia za ta moneta: 3 miejsce w rankingu portalu coinmarketcap, bardzo duzy volume, co swiadczy ze nie bedzie problemu ze sprzedaza tej krytowaluty w jakimkolwiek momencie oraz oczywiscie cena, ktora aktualnie jest stosunkowo niska, a jak pamietamy w okresie swietnosci dochodzila nawet do ponad 3 dolarow za jedna sztuke tej kryptowaluty. Zycze owocnych inwestycji i pozdrawiam Maciek. Prosze pamietac ze moje slowa to zadna porada inwestycyjna i nie jestem zadnym expertem. Kryptowalutami interesuje sie dopiero od zeszlego roku 🙂 Siemanko
Witam. Ja osobiscie nie widze zadnych perspektyw jezeli chodzi o kryptowalute Ripple. Wedlug mnie cala idea kryptowalut opiera sie o to, ze sa one zdecentralizowane i kompletnie niezalezne od bankow. Kryptowaluta Ripple ma poniekad powiazanie z bankowoscia, przez co wydaje mi sie byc malo anonimowa, a to jest glownym atutem dobrej kryptowaluty, ktora posiada dobre perspektywy na przyszly zarobek.
Mimo tego kryptowaluta Ripple patrzac na wykres czesto ma dosyc spore wahania cenowe na przestrzeni dnia lub tygodnia, dlatego jak dla mnie inwestycja nadaje sie tylko na krotki termin - kup dzisiaj, jutro sprzedaj.
Jednak pomimo tego kilka rzeczy przemawia za ta moneta: 3 miejsce w rankingu portalu coinmarketcap, bardzo duzy volume, co swiadczy ze nie bedzie problemu ze sprzedaza tej krytowaluty w jakimkolwiek momencie oraz oczywiscie cena, ktora aktualnie jest stosunkowo niska, a jak pamietamy w okresie swietnosci dochodzila nawet do ponad 3 dolarow za jedna sztuke tej kryptowaluty. Zycze owocnych inwestycji i pozdrawiam Maciek. Prosze pamietac ze moje slowa to zadna porada inwestycyjna i nie jestem zadnym expertem. Kryptowalutami interesuje sie dopiero od zeszlego roku 🙂 Siemanko
Cytat z Gość data 4 stycznia, 2021, 7:29 amPrognoza XRP na rok 2021 jest bardzo obiecująca. Wchodzimy mocno w rok 2021 ale może bujać! Obserwujecie obecny kurs XRP na https://kryptowaluty.expert/currencies/ripple/
Prognoza XRP na rok 2021 jest bardzo obiecująca. Wchodzimy mocno w rok 2021 ale może bujać! Obserwujecie obecny kurs XRP na https://kryptowaluty.expert/currencies/ripple/
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.