Maker (MKR) prognozy 2020, 2021 Kurs
Cytat z Gość data 24 lutego, 2020, 11:40 amProjekt Maker (MKR) obecnie zajmuje mocne 25 miejsce a rankingu coinmarketcap. I wydaje mi się że może być w tym roku nawet 20. Jakie są wasze opinie na temat projektu Maker (MKR) ? Czy ktoś z was inwestuje w ten projek Maker (MKR) ? Jestem bardzo ciekawy jakie ma szanse rozwoju i realny wpływ na wzrost zainteresowania.
Czy jest szansa w tym projekcie że prognozy będą bardzo obiecujące na kolejne lata?
Projekt Maker (MKR) obecnie zajmuje mocne 25 miejsce a rankingu coinmarketcap. I wydaje mi się że może być w tym roku nawet 20. Jakie są wasze opinie na temat projektu Maker (MKR) ? Czy ktoś z was inwestuje w ten projek Maker (MKR) ? Jestem bardzo ciekawy jakie ma szanse rozwoju i realny wpływ na wzrost zainteresowania.
Czy jest szansa w tym projekcie że prognozy będą bardzo obiecujące na kolejne lata?
Cytat z Gość data 5 marca, 2020, 7:17 amMaker jest to krytpowaluta ktora na rynku istnieje od dosyc niedawna bo od 2017 roku, jednak jej pozycja zostala solidnie ugruntowana, posiada udyz wolumen oraz zajmuje 24 pozycje w rankingu na stronie coinmarketcap, co moze swiadczyc ze jest warta zachodu i inwestycji.
Osobiscie sam z ta kryptowaluta zapoznalem sie dopiero w polowie 2019, pomimo tego ze rynek badam juz od 2014 roku, jednak bylem zajety wieloma innymi projektami. Odkad zaczalem inwestoewac krotkoterminow - kupujac i sprzedajac pare dni lub tygodni pozniej udalo mi sie zarobic juz kilkadziesiat tysiecy zlotych. Wydaje mi sie ze ta kryptowaluta ma takze bardzo duzy potencjal jezeli chodzi o hodl i inwestycje dlugoterminowa. Pomimo wygresu ktory rosnie i spada, kryptowaluta ta pnie sie caly czas do gory i zdobywa uznanie wsrod uzytkownikow. Jezeli masz jakiegos wolne srodki proponowalbym jednak pograc na szortach i zarabiac pieniadze, lub mnozyc swoje bitcoiny z dnia na dzien lub z tygodnia na tydzien. Zycze wszystkim uzytkownikom www.kryptowaluty.expert samych owocnych inwestycji w 2020mi 2021 roku 🙂 Dziekuje i pozdrawiam.PS. Pamietajcie ze moje slowa to nie jest zadna porada inwestycyjna, a zwykle spostrzezenia zwyczajnego uzytkownika internetu. Nie jestem zadnym expertem od finansow. Pozdro!
Maker jest to krytpowaluta ktora na rynku istnieje od dosyc niedawna bo od 2017 roku, jednak jej pozycja zostala solidnie ugruntowana, posiada udyz wolumen oraz zajmuje 24 pozycje w rankingu na stronie coinmarketcap, co moze swiadczyc ze jest warta zachodu i inwestycji.
Osobiscie sam z ta kryptowaluta zapoznalem sie dopiero w polowie 2019, pomimo tego ze rynek badam juz od 2014 roku, jednak bylem zajety wieloma innymi projektami. Odkad zaczalem inwestoewac krotkoterminow - kupujac i sprzedajac pare dni lub tygodni pozniej udalo mi sie zarobic juz kilkadziesiat tysiecy zlotych. Wydaje mi sie ze ta kryptowaluta ma takze bardzo duzy potencjal jezeli chodzi o hodl i inwestycje dlugoterminowa. Pomimo wygresu ktory rosnie i spada, kryptowaluta ta pnie sie caly czas do gory i zdobywa uznanie wsrod uzytkownikow. Jezeli masz jakiegos wolne srodki proponowalbym jednak pograc na szortach i zarabiac pieniadze, lub mnozyc swoje bitcoiny z dnia na dzien lub z tygodnia na tydzien. Zycze wszystkim uzytkownikom https://www.kryptowaluty.expert samych owocnych inwestycji w 2020mi 2021 roku 🙂 Dziekuje i pozdrawiam.
PS. Pamietajcie ze moje slowa to nie jest zadna porada inwestycyjna, a zwykle spostrzezenia zwyczajnego uzytkownika internetu. Nie jestem zadnym expertem od finansow. Pozdro!
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.