fbpx
Połącz się z nami

Cześć, czego szukasz?

Forum

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Huobi Token prognozy na 2020 i 2021 Opinie

Huobi Token obecnie zajmuje 17 miejsce na coinmarketcap i szukam jakiś altarnetyw na inwestowaniem. Postawiłem sobie cel inwestycyjny że w 2020 będę inwestował w kryptowaluty poza top 10, które mają realne szanse wybić w rok. Czy ktoś może podzielić się informacjami jak rozwija się obecnie projekt Huobi Token?

Dajcie znać jakie macie prognozy dla Huobi Token na lata 2020 i 2021. Z chęcią poznam wasze wszystkie Opinie i sugestie.

Zdecydowanie polecam inwestować!
Jestem przekonany, że ten rok będzie po prostu rokiem HT.
Kurs coraz to rośnie w górę wiec zysk będzie. 🙂

Witam!

Nie zabardzo jestem zaangazowany w ten prjekt, jednak czytajac na szybko biale papiery tego tokenu moge smialo stwierdzic, ze jest on warty rzucenia okiem. Jest to projekt dosc mlody, jednak zdazyl juz uplasowac solidna pozycje na rynku i zdobyc grono wiernych uzytkownikow. Jego cena na ten moment tonieco ponizej piecu dolarow , a volume i marketcap pozwolil mu uplasowac sie na 16stej pozycji w portalu coinmarketcap zaraz za stellarem i monero, co swiadczy ze nie jest to byle projekt. Patrzac na wykres huobi token od poczatku caly czas pnie sie w gore, wiec wedlug mnie sa dwie opcje: albo poczekac na jakis mniejszy lub wiekszy dolek i probowac grac na szortowaniu lub poprostu zakupic te tokeny z myslac o inwestycji i zysku dlugoterminowym. Nie moge dac gwarancji, ale przy zalozeniu dlugoterminowej inwestycji wydaje mi sie ze jest 90% na to ze zyskamy minimum 100% w przeciagu roku co jest niezla stopa zwrotu z inwestycji nawet dla doswiadczonego tradera. Co wy o tym myslicie? Pozdrowionka z karpacza! Dzieki!

Prognoza Huobi Token na rok 2021 jest bardzo obiecująca. Wchodzimy mocno w rok 2021 ale może bujać! Obserwujecie obecny kurs Huobi Token  na https://kryptowaluty.expert/currencies/huobi-token/

Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Najnowsze

Aktualne tematy na forum

Beinsports.com/us/activate
Why Do You Need Business Law Assi …
Walmart

Inwestowanie wsparcie

Inwestowanie

Fundusze inwestycyjne oparte na Bitcoinie  odnotowały w ubiegłym tygodniu odpływ 423 mln USD. Oznacza to największy tygodniowy odpływ „z dużym marginesem” – tak wynika...

Giełda

Zainteresowanie parami YoBit Farming jest ogromne, o czym świadczy całkowity kapitał, który zmienia się wraz z kolejnymi transakcjami. Jednym z kluczowych elementów ekosystemu zdecentralizowanego finansowania...

Ciekawostki

Polscy sportowcy i kryptowaluty coraz częściej pojawiają się obok siebie. Przedstawiciele sportowych drużyn coraz częściej decydują się na inwestowanie w cyfrowy rynek. Podobny trend...

Inwestowanie

Top 5 kryptowalut, w które warto inwestować Nawet pomimo tego, że Internet dziś dostępny jest w każdym domu, a prawie każdy mieszkaniec krajów rozwiniętych...

Inwestowanie

Antony Di Iorio – założyciel Ethereum – porzuca kryptowaluty. Skąd wzięła się tak radykalna decyzja? Di Iorio twierdzi, że jego wybór wynika z potrzeb...

Inwestowanie

Gemini największą giełdą kryptowalut? Tak twierdzi jeden z jej założycieli – Cameron Winklevoss. Jego zdaniem przedsiębiorstwo dąży do tego, by stać się numerem jeden...