fbpx
Połącz się z nami

Cześć, czego szukasz?

Forum

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

GameCredits na 2020 i 2021 Opinie

Cześć czy projekt GameCredits jeszcze żyje? W 2018 sporo zainwestowałem w  GameCredits i jak patrzę teraz na kurs to kompletnie nie widzę tam optymizmu. Czy jest jeszcze szansa że ten projekt będzie żył i kurs wystrzeli? Zastanawiam się co będzie w roku 2020 i kolejnych latach.

Ktoś również trzyma jeszcze w swoim portfelu GameCredits ?

Witam!

Zainwestowałem jakiś czas temu i czekam. Z mojej małej analizy wnika, że cierpliwość może popłacić. Może jeszcze nie w tym roku, ale w przyszłym jak najbardziej.

Chociaz interesuje sie kryptowlautami od roku 2013 i jestem bardzo na biezaco z rynkiem i co sie aktualnie dzieje , szczerze musze przyznac ze o tym proijekcie slysze po raz pierwszy. Z ciekawosci postanowilem sprawdzic co to za projekt w internecie i po przeczytaniu bialych papierow oraz sprawdzeniu pozycji i wykresow w renkingu coinmarketcap nie jestem wcale przekonany. Kryptowaluta ta plasuje sie na 606 miejscu w rankingu kryptowalut i wcale nie kosztuje tak malo jak na swizo powstaly projekt bo az 0.045 dolara. Co prawda mial on swoje czasy swiednosci i szczyt w roku 2017, ale musimy pamietac ze byl to rok w ktorym bylo wielkie boom na kryptowaluty i ulica zaczela inwestowac, przez co wszystkie nawet najmniej warte alty poszly w gore podazajac za bitcoinem ktory w tamtych czasach osiagal szczyty swoich mozliwosci i kosztowal niemalze 20 tysiecy dolcow. Szczerze mowiac, ja nie inwestowalbym nic, jednak mozna probowac zainwestowac jakies grosze ze wzgledu na bardzo niska cene tego coina. Byc moze wystrzeli on chociazby do 10 centow za sztuke i uda sie zarobic 150%. Ja aktualnie biore projekt pod lube i zobaczymy co bedzie sie z nim dzialo.Poki co nie moge znalesc zadnych aktuaolnych newsow apropo tego projektu w internecie, wiec jest to dla mnie jedna wielka niewiadoma.

Prognoza GameCredits na rok 2021 jest bardzo obiecująca. Wchodzimy mocno w rok 2021 ale może bujać! Obserwujecie obecny kurs GameCredits  na https://kryptowaluty.expert/currencies/gamecredits/

No właśnie. Wiadomo coś nowego na ten temat ?

czy coś nowego wiadomo na temat game?

Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Najnowsze

Aktualne tematy na forum

Beinsports.com/us/activate
Why Do You Need Business Law Assi …
Walmart

Inwestowanie wsparcie

Inwestowanie

Fundusze inwestycyjne oparte na Bitcoinie  odnotowały w ubiegłym tygodniu odpływ 423 mln USD. Oznacza to największy tygodniowy odpływ „z dużym marginesem” – tak wynika...

Giełda

Zainteresowanie parami YoBit Farming jest ogromne, o czym świadczy całkowity kapitał, który zmienia się wraz z kolejnymi transakcjami. Jednym z kluczowych elementów ekosystemu zdecentralizowanego finansowania...

Ciekawostki

Polscy sportowcy i kryptowaluty coraz częściej pojawiają się obok siebie. Przedstawiciele sportowych drużyn coraz częściej decydują się na inwestowanie w cyfrowy rynek. Podobny trend...

Inwestowanie

Top 5 kryptowalut, w które warto inwestować Nawet pomimo tego, że Internet dziś dostępny jest w każdym domu, a prawie każdy mieszkaniec krajów rozwiniętych...

Inwestowanie

Antony Di Iorio – założyciel Ethereum – porzuca kryptowaluty. Skąd wzięła się tak radykalna decyzja? Di Iorio twierdzi, że jego wybór wynika z potrzeb...

Inwestowanie

Gemini największą giełdą kryptowalut? Tak twierdzi jeden z jej założycieli – Cameron Winklevoss. Jego zdaniem przedsiębiorstwo dąży do tego, by stać się numerem jeden...