Dash prognozy na 2020, 2021 Kurs
Cytat z Gość data 22 lutego, 2020, 8:31 pmSystematyczne obserwuje rynek kryptowalut i zastanawiam się jak w kolejnych latach będzie rozwijał się projekt Dash. Czy ktoś może podzielić się jakimiś informacjami jak obecnie prezentuje się Dash i co jest planowane w kolejnych latach?
Myślę żeby budować powoli rozbudowany portfel i inwestować każdego miesiąca 500 - 1000 zł w każdą kryptowalutę z Top. Chce sprawdzić długo terminowo jak będzie wyglądał mój portfel za 2 lata minimum.
Czy ktoś z was inwestuje w Dash i ma ciekawe prognozy dla rok 2020 2021 ?
Systematyczne obserwuje rynek kryptowalut i zastanawiam się jak w kolejnych latach będzie rozwijał się projekt Dash. Czy ktoś może podzielić się jakimiś informacjami jak obecnie prezentuje się Dash i co jest planowane w kolejnych latach?
Myślę żeby budować powoli rozbudowany portfel i inwestować każdego miesiąca 500 - 1000 zł w każdą kryptowalutę z Top. Chce sprawdzić długo terminowo jak będzie wyglądał mój portfel za 2 lata minimum.
Czy ktoś z was inwestuje w Dash i ma ciekawe prognozy dla rok 2020 2021 ?
Cytat z Gość data 24 lutego, 2020, 3:39 pmDobra inwestycja ale w przyszłość. Nie ma się co spieszyć.
Prognozy są całkiem przystępne, ale ja sam bym raczej nie inwestował.
Dobra inwestycja ale w przyszłość. Nie ma się co spieszyć.
Prognozy są całkiem przystępne, ale ja sam bym raczej nie inwestował.
Cytat z Gość data 5 marca, 2020, 6:54 amWitam. Dash to kryptowaluta ktora posiada bardzo silna pozycje na rynku. Jego pozycja w rankingu coinsmarketcap aktualnie to numer dwadziescia. W swoich latacvh swietnosci osiagal cene nawet rzedu czterystu dolarow za jedna monete.
Dash oprocz tego jest moneta ktora wnosci realna wartosc dla posiadacza czy tez uzytkownika, Patrzac na wykres w tym momemncie jest to idealny moment aby zainwestowac patrzac na inwestycje dlugoterminowo. Wydaje mi sie ze w 2021 roku wybuchnie znowu boom na kryptowaluty i ulica zacznie wchodzic ze swoimi pieniedzmy co gwaltownie popcha wszystkie kryptowaluty ku wzrostom.
Ja kupilem dasha w dniu nowego roku kiedy kosztowal 40 dolarow i do dnia dzisiejszego jestem juz naq ponad 100% zysku, aktualnie wykres pieknie pnie sie do gory i daje mozliwosc w miare szybkiego zarobku. Nie polecam nikomu szortowania na dashu, poniewaz swieczki na wykresie oraz wahania nie zabardzo skacza. Polzdrawiam i zycze samych udanych inwestycji w kryptowaluty.
Witam. Dash to kryptowaluta ktora posiada bardzo silna pozycje na rynku. Jego pozycja w rankingu coinsmarketcap aktualnie to numer dwadziescia. W swoich latacvh swietnosci osiagal cene nawet rzedu czterystu dolarow za jedna monete.
Dash oprocz tego jest moneta ktora wnosci realna wartosc dla posiadacza czy tez uzytkownika, Patrzac na wykres w tym momemncie jest to idealny moment aby zainwestowac patrzac na inwestycje dlugoterminowo. Wydaje mi sie ze w 2021 roku wybuchnie znowu boom na kryptowaluty i ulica zacznie wchodzic ze swoimi pieniedzmy co gwaltownie popcha wszystkie kryptowaluty ku wzrostom.
Ja kupilem dasha w dniu nowego roku kiedy kosztowal 40 dolarow i do dnia dzisiejszego jestem juz naq ponad 100% zysku, aktualnie wykres pieknie pnie sie do gory i daje mozliwosc w miare szybkiego zarobku. Nie polecam nikomu szortowania na dashu, poniewaz swieczki na wykresie oraz wahania nie zabardzo skacza. Polzdrawiam i zycze samych udanych inwestycji w kryptowaluty.
Cytat z Gość data 4 stycznia, 2021, 7:28 amPrognoza Dash na rok 2021 jest bardzo obiecująca. Wchodzimy mocno w rok 2021 ale może bujać! Obserwujecie obecny kurs Dash na https://kryptowaluty.expert/currencies/dash/
Prognoza Dash na rok 2021 jest bardzo obiecująca. Wchodzimy mocno w rok 2021 ale może bujać! Obserwujecie obecny kurs Dash na https://kryptowaluty.expert/currencies/dash/
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.