Cloud Token czy warto inwestować?
Cytat z Gość data 10 października, 2019, 11:53 amWitam. Przegladajac internet natknalem sie na dosyc ciekawy program Cloud Token. Przynajmniej w moich oczach wyglada on na ciekawy projekt. Z tego co przeczytalem stoja za nim bardzo znane osobistosci ze swiata krytpowalut takie jak Ronald Ai. Co sadzicie o tym programie? Ktos z was juz zainwestowal i odzyskal zwrot z inwestycji? Z tego co widze domena jest swieza, bo zostala zarejestrowana dopiero w styczniu tego roku. Byc moze to jeszcze za wczesnie aby oceniac ta platforme inwestycyjna?
Witam. Przegladajac internet natknalem sie na dosyc ciekawy program Cloud Token. Przynajmniej w moich oczach wyglada on na ciekawy projekt. Z tego co przeczytalem stoja za nim bardzo znane osobistosci ze swiata krytpowalut takie jak Ronald Ai. Co sadzicie o tym programie? Ktos z was juz zainwestowal i odzyskal zwrot z inwestycji? Z tego co widze domena jest swieza, bo zostala zarejestrowana dopiero w styczniu tego roku. Byc moze to jeszcze za wczesnie aby oceniac ta platforme inwestycyjna?
Cytat z Gość data 10 października, 2019, 11:54 amPlan kompensacyjny cloud tokenu
Partnerzy Cloud Token inwestuja co najmniej 500 USD w tokeny CTO, dostajac obietnice srednio 10-15% miesiecznie” zwrotu z inwestycji.Prowizje sa wyplacane, gdy partnerzy Cloud Token rekrutuja innych, którzy robia to samo.
Cloud Token wyplaca prowizje za polecenie za pomoca struktury unilevel.
Unilevel to struktura wynagrodzen, która umieszcza partnera na szczycie zespolu , a kazdy osobiscie zrekrutowany partner znajduje sie bezposrednio pod nim (poziom 1)
Jesli którykolwiek z partnerów na poziomie 1 rekrutuje nowych partnerów, sa oni umieszczani na poziomie 2 zespolu unilevel pierwotnego partnera.
Jesli którys z partnerów poziomu 2 rekrutuje nowych partnerów, sa oni umieszczani na poziomie 3 itd. Itd. Teoretycznie liczba poziomów wyglada na nieskonczona. Troche to wyglada podejrzanie, co?
Plan kompensacyjny cloud tokenu
Partnerzy Cloud Token inwestuja co najmniej 500 USD w tokeny CTO, dostajac obietnice srednio 10-15% miesiecznie” zwrotu z inwestycji.
Prowizje sa wyplacane, gdy partnerzy Cloud Token rekrutuja innych, którzy robia to samo.
Cloud Token wyplaca prowizje za polecenie za pomoca struktury unilevel.
Unilevel to struktura wynagrodzen, która umieszcza partnera na szczycie zespolu , a kazdy osobiscie zrekrutowany partner znajduje sie bezposrednio pod nim (poziom 1)
Jesli którykolwiek z partnerów na poziomie 1 rekrutuje nowych partnerów, sa oni umieszczani na poziomie 2 zespolu unilevel pierwotnego partnera.
Jesli którys z partnerów poziomu 2 rekrutuje nowych partnerów, sa oni umieszczani na poziomie 3 itd. Itd. Teoretycznie liczba poziomów wyglada na nieskonczona. Troche to wyglada podejrzanie, co?
Cytat z Gość data 10 października, 2019, 11:54 amTo co przedstawiles powyzej to przeciez zwykly schemat piramidy finansowej. Jest w 100 procentach pewny, ze ten projekt nie bedzie dzialal dluzej niz pól roku. Znikna z cala pula pieniedzy i tyle bedzie o nich slychac. Podejrzewam, ze firma zalozona na slupa, gdyz nie moge znalesc informacji o wlascicielu domeny, jest ona zastrzezona.
To co przedstawiles powyzej to przeciez zwykly schemat piramidy finansowej. Jest w 100 procentach pewny, ze ten projekt nie bedzie dzialal dluzej niz pól roku. Znikna z cala pula pieniedzy i tyle bedzie o nich slychac. Podejrzewam, ze firma zalozona na slupa, gdyz nie moge znalesc informacji o wlascicielu domeny, jest ona zastrzezona.
Cytat z Gość data 10 października, 2019, 11:54 amCalkowicie zgadzam sie z kolega powyzej, zwykly schemat ponzi i nic wiecej. Pozdrawiam. Lepiej nie inwestuj tam swoich pieniedzy i kup za nie sprawdzonego, niezawodnego, ciale przynoszacego zyski w dlugim terminie bitcoina. Pozdro!!
Calkowicie zgadzam sie z kolega powyzej, zwykly schemat ponzi i nic wiecej. Pozdrawiam. Lepiej nie inwestuj tam swoich pieniedzy i kup za nie sprawdzonego, niezawodnego, ciale przynoszacego zyski w dlugim terminie bitcoina. Pozdro!!
Cytat z Gość data 18 lutego, 2021, 10:00 amJak wypłacić pieniądze z portfela żeby zrezygnować od 3 lat w tym. Siedzę przez pandemie się nic nie ruszyło tak twierdzą zainwestowałem dużo miał. Być zysk coś zarobiłem ale więcej. Straciłem pytam jak z tego zrezygnować?
Jak wypłacić pieniądze z portfela żeby zrezygnować od 3 lat w tym. Siedzę przez pandemie się nic nie ruszyło tak twierdzą zainwestowałem dużo miał. Być zysk coś zarobiłem ale więcej. Straciłem pytam jak z tego zrezygnować?
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.