Cardano prognozy na 2020, 2021, Expert Opinie
Cytat z Gość data 23 lutego, 2020, 7:40 amCardano to projekt, który na początku roku 2020 zajmuje wysokie 11 miejsce w rankingu. Cardano znajduje się na większości giełd kryptowalut, dzięki czemu możemy spokojnie inwestować. Wybieram właśnie sobie kryptowaluty z top 10-20 w które chce inwestować w roku 2020 i zastanawiam się czy Cardano to jedna z lepszych opcji na inwestowanie.
Cardano prognozy na 2020, 2021r. Jak podchodzicie do tej kryptowaluty jako możliwość spekulacji na kolejne lata?
Czy ktoś robił może jakąś obszerną analizę projektu ?
Cardano to projekt, który na początku roku 2020 zajmuje wysokie 11 miejsce w rankingu. Cardano znajduje się na większości giełd kryptowalut, dzięki czemu możemy spokojnie inwestować. Wybieram właśnie sobie kryptowaluty z top 10-20 w które chce inwestować w roku 2020 i zastanawiam się czy Cardano to jedna z lepszych opcji na inwestowanie.
Cardano prognozy na 2020, 2021r. Jak podchodzicie do tej kryptowaluty jako możliwość spekulacji na kolejne lata?
Czy ktoś robił może jakąś obszerną analizę projektu ?
Cytat z Gość data 24 lutego, 2020, 10:01 amMoże nie jest to tak obszerne ale to moje własne przemyślenia.
Ogólnie ma to dość dużą racje bytu, prognozy są dobre i zagłębiając się w temacie pod koniec roku można dobrze na tym wyjść.
Może nie jest to tak obszerne ale to moje własne przemyślenia.
Ogólnie ma to dość dużą racje bytu, prognozy są dobre i zagłębiając się w temacie pod koniec roku można dobrze na tym wyjść.
Cytat z Gość data 5 marca, 2020, 8:50 amCardano isnieje podobnie jak EOS od grudnia 2017 na rynku. Jego obecna pozycja to numer osiem na najbardziej popularnym serwisie dotyczacym kryptowalut coinmarketcap.com, co moze swiadczyc o tym, ze kryptowalutsa ta jest warta zainteresowania. Od roku 2018 cena Cardano plasuje sie mniejwiecej rownomiernie a wygres jest niemalze prosty, w zwiazkuczym nie inwestowalbym krotkoterminowo i nie probowalbym grac na szortach. Wedlug mnie lepszym rozwiazaniem jest strategia dlugoterminowa, gdyz naprawde widze potencjal w tej krytowalucie, ktora daje niewymierne korzysci uzytkownikom. Jezeli strategia dlugoterminowa to tylko HODL. Co to jest hodl? Juz przedstawiam definicje.
Co to jest HODL?
HODL to termin pochodzący z błędnej pisowni "hold", który odnosi się do strategii kupna i utrzymania w kontekście bitcoin i innych kryptokur walut.Zrozumienie HODL
Termin HODL (lub hodl) powstał w 2013 roku wraz z wpisem na forum bitcointalk. Cena bitcoin wzrosła z poniżej 15 dolarów w styczniu 2013 roku do ponad 1100 dolarów na początku grudnia 2013 roku. W ciągu 24 godzin do 10:00 UTC, 18 grudnia - prawdopodobnie w odpowiedzi na doniesienia o rozprawie z Chinami - cena Bitcoinu spadła o 39%, z 716 dolarów do 438 dolarów, zgodnie z indeksem cen Bitcoinu CoinDesk.Co wy myslicie? Ja mysle ze w 2021 roku na rynku kryptowalut nastapi rewolucja i wszystkie alty pojda znaczaco w gore a zyski z naszych inwestycji beda niewymierne i niepoliczalne. Pozdrawiam Kuba ze Szczecina
Cardano isnieje podobnie jak EOS od grudnia 2017 na rynku. Jego obecna pozycja to numer osiem na najbardziej popularnym serwisie dotyczacym kryptowalut coinmarketcap.com, co moze swiadczyc o tym, ze kryptowalutsa ta jest warta zainteresowania. Od roku 2018 cena Cardano plasuje sie mniejwiecej rownomiernie a wygres jest niemalze prosty, w zwiazkuczym nie inwestowalbym krotkoterminowo i nie probowalbym grac na szortach. Wedlug mnie lepszym rozwiazaniem jest strategia dlugoterminowa, gdyz naprawde widze potencjal w tej krytowalucie, ktora daje niewymierne korzysci uzytkownikom. Jezeli strategia dlugoterminowa to tylko HODL. Co to jest hodl? Juz przedstawiam definicje.
Co to jest HODL?
HODL to termin pochodzący z błędnej pisowni "hold", który odnosi się do strategii kupna i utrzymania w kontekście bitcoin i innych kryptokur walut.
Zrozumienie HODL
Termin HODL (lub hodl) powstał w 2013 roku wraz z wpisem na forum bitcointalk. Cena bitcoin wzrosła z poniżej 15 dolarów w styczniu 2013 roku do ponad 1100 dolarów na początku grudnia 2013 roku. W ciągu 24 godzin do 10:00 UTC, 18 grudnia - prawdopodobnie w odpowiedzi na doniesienia o rozprawie z Chinami - cena Bitcoinu spadła o 39%, z 716 dolarów do 438 dolarów, zgodnie z indeksem cen Bitcoinu CoinDesk.
Co wy myslicie? Ja mysle ze w 2021 roku na rynku kryptowalut nastapi rewolucja i wszystkie alty pojda znaczaco w gore a zyski z naszych inwestycji beda niewymierne i niepoliczalne. Pozdrawiam Kuba ze Szczecina
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.