BitTorrent prognozy na 2020, 2021, 2022r
Cytat z Gość data 24 lutego, 2020, 11:29 amBitTorrent jak podchodzicie do tego projektu. Start projektu BitTorrent był bardzo obiecujący. O projekcie do BitTorrent było bardzo głośno i początkowo start był bardzo udany. Wzrost ceny i zainteresowania. Obecnie w projekcie wiadomo co się dzieje? Czy jeszcze warto inwestować w BitTorrent ?
Jakie są wasze prognozy na 2020, 2021, 2022r dla BitTorrent ?
BitTorrent jak podchodzicie do tego projektu. Start projektu BitTorrent był bardzo obiecujący. O projekcie do BitTorrent było bardzo głośno i początkowo start był bardzo udany. Wzrost ceny i zainteresowania. Obecnie w projekcie wiadomo co się dzieje? Czy jeszcze warto inwestować w BitTorrent ?
Jakie są wasze prognozy na 2020, 2021, 2022r dla BitTorrent ?
Cytat z Gość data 5 marca, 2020, 7:24 amBittorent jest to jedna z tych krytpowalut ktore daja realna wartosc dla uzytkownika, dlatego warto przyjrzec sie temu projektowi. Oprocz tego wartym jest rozniez zwrocenie uwagi na cene. Jego cena to jakis ulamek cena, co w perspektywie czasu, jezeli nawet bedzie on kosztowal jednego centa nasz zysk bedzie kilkuset procentowy,
Kryptowaluta utrzymuje sie na siedemdziesiatejdrugiej pozycji w rankingu portalu coinmarketcap, a ja lubie inwestowac wpierwsza setke z tego rankingu, szczegolnie jezeli jedna kryptowaluta kosztuje ulamek dolara lub centa. Zawsze wkladam wted okolo 500 dolarow i licze na chociazby 50 procentowy zysk.
W przypadku tego projektu pokladam bardzo duze nadzieje i mam nadzieje ze nienadejdzie wielce przepowiadany kryzys na rynku ze wzgledu na korona wirusa.
Co wy sadzicie o tym projekcie bo tak naprawde nie jestem dokonca pewny, jednak czasu nie cofne 500 dolarow zainwestowane a poki co jestem na minusie tak wiec nie bede wychodzic z projektu, poniewaz nie lubie byc na minusie ahahhahahaha ;p Pozdro arbus7543
Bittorent jest to jedna z tych krytpowalut ktore daja realna wartosc dla uzytkownika, dlatego warto przyjrzec sie temu projektowi. Oprocz tego wartym jest rozniez zwrocenie uwagi na cene. Jego cena to jakis ulamek cena, co w perspektywie czasu, jezeli nawet bedzie on kosztowal jednego centa nasz zysk bedzie kilkuset procentowy,
Kryptowaluta utrzymuje sie na siedemdziesiatejdrugiej pozycji w rankingu portalu coinmarketcap, a ja lubie inwestowac wpierwsza setke z tego rankingu, szczegolnie jezeli jedna kryptowaluta kosztuje ulamek dolara lub centa. Zawsze wkladam wted okolo 500 dolarow i licze na chociazby 50 procentowy zysk.
W przypadku tego projektu pokladam bardzo duze nadzieje i mam nadzieje ze nienadejdzie wielce przepowiadany kryzys na rynku ze wzgledu na korona wirusa.
Co wy sadzicie o tym projekcie bo tak naprawde nie jestem dokonca pewny, jednak czasu nie cofne 500 dolarow zainwestowane a poki co jestem na minusie tak wiec nie bede wychodzic z projektu, poniewaz nie lubie byc na minusie ahahhahahaha ;p Pozdro arbus7543
Cytat z Gość data 19 lutego, 2021, 5:35 pmProjekt ma szanse na wzrosty 🙂
Projekt ma szanse na wzrosty 🙂
Wpisy na forum dyskusyjnym Kryptowaluty.Expert stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Kryptowaluty.Expert nie ponosi za nie odpowiedzialności.